Zapečené maso v alobalu

XBAZAR.eu  : KUCHTIK / RECEPTY / MASO VEPŘOVÉ / VEPŘOVÉ RŮZNÉ / 




INGREDIENCE: cca 1/2 kila vepř.masa, 1x kysané zelí, 100dkg slaniny, dlé své chuti přidejte třeba klobásu, brambor přibližně na osobu, koření - paprika, pepř, sůl, alobal(rozřezat na několik obdélniku,abychom mohli zabalit suroviny do alobalu).
POSTUP PŘÍPRAVY: Nakrájíme maso na kousky, nakrájíme slaninu, klobásu a brambory na tenčí kolečka.
Připravíme si jeden alobal, na který položíme nakrájené bramobory, osolíme, opaprikujeme, přiložíme je slaninou a na to vepř.maso, které okořeníme.
Dále na maso přiložíme do hrsti kysané zelí a pořádně do alobalu zabalíme a vložíme na plech.
Tento postup opakujete dle toho, kolik by jste dělali porce.
Než dáme do trouby, polijeme plech troškou vody, aby se alobal nepřipálil.Pečeme cca při 180°C podle potřeby



Zapečené maso v alobalu Zapečené maso v alobalu



QR (http://qrcod.cz) -  - www.xkuchtik.cz Akvarijní náplň - filtrační AkvaBIO substrát Matrix do filtračních košů !
AkvaBIO substrát Matrix do filtračních košů
 


Průměr:  2,99 | Hodnotilo: 1405 x
1  |   2  |   3  |   4  |   5  |

 

 

 

Kategorie na xkuchtik.cz